Reference : Enrichment of anhydrous milk fat in polyinsaturated fatty acid residues from linessed an...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/73281
Enrichment of anhydrous milk fat in polyinsaturated fatty acid residues from linessed and rapeseed oils through enzymatic interesterification.
English
Giet, Jean-Michel mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Aguedo, Mario mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle >]
Hanon, Emilien [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique >]
Wathelet, Jean-Paul mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
5-Mar-2008
No
National
Troisième symposium du Groupe de contact "Nutrition, alimentation et santé".
5 mars 2008
Gembloux
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/73281

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
Enrichment of anhydrous milk fat in polyunsatured fatty acid residues from linseed and rapeseed oil thro.pdfPublisher postprint874.37 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.