Article (Scientific journals)
Microtomographic investigation of a yeast grain porous structure
Debaste, Frédéric; Léonard, Angélique; Halloin, Véronique et al.
2010In Journal of Food Engineering, 97, p. 526-532
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Keywords :
Yeast; microtomography; porosity; porous network
Disciplines :
Chemical engineering
Food science
Author, co-author :
Debaste, Frédéric;  Université Libre de Bruxelles - ULB > Génie Chimique
Léonard, Angélique  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie appliquée > Génie chimique - Procédés et développement durable
Halloin, Véronique;  Université Libre de Bruxelles - ULB > Génie Chimique
Haut, Benoît;  Université Libre de Bruxelles - ULB > Génie Chimique
Language :
English
Title :
Microtomographic investigation of a yeast grain porous structure
Alternative titles :
[en] Investigation microtomographique de la structure poreuse d'un grain de levure
Publication date :
2010
Journal title :
Journal of Food Engineering
ISSN :
0260-8774
Publisher :
Elsevier Science, Oxford, United Kingdom
Volume :
97
Pages :
526-532
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Funders :
F.R.S.-FNRS - Fonds de la Recherche Scientifique [BE]
Available on ORBi :
since 26 November 2009

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