No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Characterization of puff pastry margarines with and without TFA
Cavillot, V; Kervyn de Meerendré, M; Pierart, Céline et al.
2007bioforum
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Cavillot, V
Kervyn de Meerendré, M
Pierart, Céline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Science des alim. et formul.
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Wouters, J
Deroanne, C
Language :
English
Title :
Characterization of puff pastry margarines with and without TFA
Publication date :
2007
Event name :
bioforum
Event date :
2007
Audience :
International
Available on ORBi :
since 15 May 2012

Statistics


Number of views
64 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi