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Pierart Céline

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Paquot, Michel  (5)
Danthine, Sabine  (4)
Delvigne, Frank  (2)
Deroanne, C (2)
Deroanne, Claude (2)
Main Referenced Disciplines
Food science (5)
Biotechnology (2)
Agriculture & agronomy (1)

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Thiry, C., Delvigne, F., Pierart, C., Majad, L., El Mejdoub, T., Destain, J., & Thonart, P. (2011). Evolution de la viabilité cellulaire dans les procédés de production de ferments lactiques : effet du type de bactérie sur l'évaluation par cytométrie en flux. Récents Progrès en Génie des Procédés, 101. https://hdl.handle.net/2268/97851

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23 citations (Scopus®)

Cavillot, V., Pierart, C., De Meerendre, M. K., Vincent, M., Paquot, M., Wouters, J., Deroanne, C., & Danthine, S. (2009). PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF EUROPEAN BAKERY MARGARINES WITH AND WITHOUT TRANS FATTY ACIDS. Journal of Food Lipids, 16 (3), 273-286. doi:10.1111/j.1745-4522.2009.01146.x https://hdl.handle.net/2268/30225

Delvigne, F., Thiry, C., Pierart, C., Majad, L., Destain, J., & Thonart, P. (29 November 2011). Evolution de la viabilité cellulaire dans les procédés de production de ferments lactiques : effet du type de bactérie sur l'évaluation par cytométrie en flux [Paper presentation]. 12ème congrès de la Société Française de génie des procédés, Lille, France.

Thiry, C., Delvigne, F., Pierart, C., Majad, L., El Mejdoub, T., Destain, J., & Thonart, P. (2011). Evolution de la viabilité cellulaire dans les procédés de production de ferments lactiques : effet du type de bactérie sur l'évaluation par cytométrie en flux. Récents Progrès en Génie des Procédés, 101.
Peer reviewed

Cavillot, V., Pierart, C., De Meerendre, M. K., Vincent, M., Paquot, M., Wouters, J., Deroanne, C., & Danthine, S. (2009). PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF EUROPEAN BAKERY MARGARINES WITH AND WITHOUT TRANS FATTY ACIDS. Journal of Food Lipids, 16 (3), 273-286. doi:10.1111/j.1745-4522.2009.01146.x
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Pierart, C., Danthine, S., Wathelet, B., Deroanne, C., & Paquot, M. (2008). Phospholipids quantification in vegetable oil degumming residues by HPLC-ELSD [Poster presentation]. 6th EFL Congress, Athène, Greece.
Peer reviewed

Pierart, C., Cavillot, V., Kervyn de Meerendré, M., Wathelet, B., Danthine, S., Deroanne, C., Wouters, J., & Paquot, M. (2007). Composition of degumming residues from oil physical refining : valorization for food application [Poster presentation]. Bioforum.

Cavillot, V., Kervyn de Meerendré, M., Pierart, C., Danthine, S., Paquot, M., Wouters, J., & Deroanne, C. (2007). Characterization of puff pastry margarines with and without TFA [Poster presentation]. bioforum.

Pierart, C., Brasseur, R., Paquot, M., Moussa, T., & Deleu, M. (2006). Effects of surfactin produced by Bacillus subtilis on a viral fusion peptide [Poster presentation]. 6th annual surface and colloid symposium: lipid-peptide interactions and biological function, Lund, Sweden.

Burtea, C., Roch, A., Pierart, C., Kegelaers, Y., Bera, F., Deroanne, C., & Muller, R. N. (September 2000). H NMR investigations on water dynamics during starch gels retrogradation. Magnetic Resonance Materials in Biology, Physics and Medicine, 11 (Suppl. 1).

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