No full text
Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Maîtriser la durée de vie des aliments à humidité intermédiaire
Delacharlerie, Sophie; Chèné, Christine
2011
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Unité AnQuaRis - Labo QSPA
Chèné, Christine;  Adrianor
Language :
French
Title :
Maîtriser la durée de vie des aliments à humidité intermédiaire
Publication date :
17 May 2011
Event name :
Journée de formation
Event organizer :
ULg-GxABT, Adrianor
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
du 17 mai 2011 au 18 mai 2011
Audience :
International
Name of the research project :
Interreg IV - FW 1.1.7 - Nutrisens
Funders :
FEDER - Fonds Européen de Développement Régional [BE]
SPW DGO6 - Service Public de Wallonie. Economie, Emploi, Recherche [BE]
Available on ORBi :
since 26 August 2011

Statistics


Number of views
22 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi