No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Relationships between structure, interfacial properties and functional qualities in foam and emulsion of Bacillus subtilis lipopeptides.
Paquot, Michel; Razafindralambo, Hary; Deleu, Magali et al.
1998Food Emulsions and Foams Symposium
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Author, co-author :
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Razafindralambo, Hary  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Deleu, Magali  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Popineau, Y.
Jacques, Philippe 
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
English
Title :
Relationships between structure, interfacial properties and functional qualities in foam and emulsion of Bacillus subtilis lipopeptides.
Publication date :
March 1998
Event name :
Food Emulsions and Foams Symposium
Event place :
Seville, Spain
Event date :
16-18 mars 1998
Audience :
International
Available on ORBi :
since 16 August 2011

Statistics


Number of views
20 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi