No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Microbiological and chemical study of « Tiéré », senegalese millet fermented food.
Leite, N.; Diop, M.; Tine, E. et al.
19999th European Congress on Biotechnology
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Food science
Author, co-author :
Leite, N.
Diop, M.
Tine, E.
Totte, A.
Roblain, D.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles
Language :
English
Title :
Microbiological and chemical study of « Tiéré », senegalese millet fermented food.
Publication date :
July 1999
Event name :
9th European Congress on Biotechnology
Event place :
Bruxelles, Belgium
Event date :
11-15 juillet 1999
Audience :
International
Available on ORBi :
since 16 August 2011

Statistics


Number of views
32 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi