Article (Scientific journals)
Qualité protéique des aliments. Technique de dosage des acides aminés.
Wathelet, Bernard
1998In Probio-Revue, 1-2, p. 123-128
 

Files


Full Text
1998-1-123 wathelet - Qualité protéique aliments.pdf
Publisher postprint (390.5 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Chemistry
Author, co-author :
Wathelet, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Language :
English
Title :
Qualité protéique des aliments. Technique de dosage des acides aminés.
Publication date :
1998
Journal title :
Probio-Revue
Publisher :
Probio, Namur, Belgium
Volume :
1-2
Pages :
123-128
Available on ORBi :
since 19 July 2011

Statistics


Number of views
53 (7 by ULiège)
Number of downloads
2 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi