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Understanding and preventing structural changes during drying of gels
Metzger, T.; Léonard, Angélique; Jomaa, W. et al.
2011In Tsotsas, E.; Mujumdar, A. S. (Eds.) Modern Drying Technology, Vol 3. Product quality and formulation
 

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Disciplines :
Chemical engineering
Author, co-author :
Metzger, T.
Léonard, Angélique  ;  Université de Liège - ULiège > Département de chimie appliquée > Génie chimique - Procédés et développement durable
Jomaa, W.
Tamon, H.
Language :
English
Title :
Understanding and preventing structural changes during drying of gels
Publication date :
2011
Main work title :
Modern Drying Technology, Vol 3. Product quality and formulation
Editor :
Tsotsas, E.
Mujumdar, A. S.
Publisher :
Wiley-VCH, Weinheim, Germany
ISBN/EAN :
978-3-527-31558-1
Pages :
155-230
Available on ORBi :
since 07 July 2011

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