Reference : Production d’arômes de type lactone par des levures.
Scientific journals : Article
Life sciences : Microbiology
http://hdl.handle.net/2268/92990
Production d’arômes de type lactone par des levures.
French
Alchihab, Mohamed [Université de Liège - ULg > > > Doct. sc. agro. & ingé. biol.]
Destain, Jacqueline mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Bio-industries >]
Aguedo, Mario mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle >]
Thonart, Philippe mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles >]
2010
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement = Biotechnology, Agronomy, Society and Environment [=BASE]
Presses Agronomiques de Gembloux
14
4
681-691
Yes (verified by ORBi)
National
1370-6233
Gembloux
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/92990

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
alchihab base 2010.pdfPublisher postprint857.32 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.