Reference : Les produits de la mer au Sénégal et le potentiel des bactéries lactiques et des bactéri...
Scientific journals : Article
Life sciences : Microbiology
http://hdl.handle.net/2268/92893
Les produits de la mer au Sénégal et le potentiel des bactéries lactiques et des bactériocines pour la conservation
French
[en] Fish preservation in Senegal: potential use of lactic acid bacteria and their antibacterial metabolites
Diop, M. [> >]
Destain, Jacqueline mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Bio-industries >]
Tine, E. [> >]
Thonart, Philippe mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles >]
2010
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement = Biotechnology, Agronomy, Society and Environment [=BASE]
Presses Agronomiques de Gembloux
14
2
341-350
Yes (verified by ORBi)
National
1370-6233
Gembloux
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/92893

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
Diop base 2010.pdfPublisher postprint9.73 MBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.