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Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Diallyl disulfides: comparison between classical and microwave-assisted synthesis
DETHIER, Bérénice; Richel, Aurore; Laurent, Pascal et al.
2011In Ioannou, Efstathia; Roussis, Vassilios (Eds.) Trends in Natural Products Research: Abstracts of the Phytochemical Society of Europe
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Keywords :
garlic; diallyl sulfide; synthesis
Disciplines :
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Author, co-author :
DETHIER, Bérénice ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Richel, Aurore  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Laurent, Pascal ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Wathelet, Jean-Paul ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie générale et organique
Language :
English
Title :
Diallyl disulfides: comparison between classical and microwave-assisted synthesis
Publication date :
2011
Event name :
Trends in natural products research
Event organizer :
Phytochemical society of Europe
Event place :
Kolymvari, Greece
Event date :
12-15 june 2011
Audience :
International
Main work title :
Trends in Natural Products Research: Abstracts of the Phytochemical Society of Europe
Editor :
Ioannou, Efstathia
Roussis, Vassilios
Publisher :
Phytochemical Society of Europe, Athens, Greece
ISBN/EAN :
978-0-9565472-2-4
Pages :
126-127
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 14 June 2011

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