No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Meat quality in relation to breed (Belgian blue vs Holstein) and conformation (double muscled vs dual purpose type)
Clinquart, Antoine; Van Eenaeme, Christian; Van Vooren, Tom et al.
1993In Proceedings of the International Workshop on Proteolysis and Meat Quality
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Meat quality; Breed; Conformation; Fattening; Bull
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Van Eenaeme, Christian 
Van Vooren, Tom
Van Hoof, Jan
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Meat quality in relation to breed (Belgian blue vs Holstein) and conformation (double muscled vs dual purpose type)
Publication date :
1993
Main work title :
Proceedings of the International Workshop on Proteolysis and Meat Quality
Pages :
59-59
Available on ORBi :
since 07 April 2011

Statistics


Number of views
74 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi