Article (Scientific journals)
Meat quality in relation to breed (Belgian Blue vs Holstein) and conformation (double muscled vs dual purpose type)
Clinquart, Antoine; Van Eenaeme, Christian; Van Vooren, Tom et al.
1994In Sciences des Aliments, 14, p. 401-407
Peer reviewed
 

Files


Full Text
AC_these_p091-099_etude3.pdf
Author postprint (36.31 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Meat quality; Belgian Blue; Bulls
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Van Eenaeme, Christian 
Van Vooren, Tom
Van Hoof, Jan
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Meat quality in relation to breed (Belgian Blue vs Holstein) and conformation (double muscled vs dual purpose type)
Publication date :
1994
Journal title :
Sciences des Aliments
ISSN :
0240-8813
Publisher :
Lavoisier, Cachan, France
Volume :
14
Pages :
401-407
Peer reviewed :
Peer reviewed
Funders :
IRSIA - Institut pour l'Encouragement de la Recherche Scientifique dans l'Industrie et l'Agriculture [BE]
Available on ORBi :
since 07 April 2011

Statistics


Number of views
59 (7 by ULiège)
Number of downloads
175 (9 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi