No full text
Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Composition de carcasses et qualité de la viande chez le taurillon culard soumis à un engraissement intensif ou à une croissance faible suivie d'une croissance accélérée
Clinquart, Antoine; Hornick, Jean-Luc; Van Eenaeme, Christian et al.
1994
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
Meat quality; Belgian Blue; bulls
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Van Eenaeme, Christian 
Mayombo, Asangule Pierre
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Composition de carcasses et qualité de la viande chez le taurillon culard soumis à un engraissement intensif ou à une croissance faible suivie d'une croissance accélérée
Publication date :
1994
Audience :
International
Funders :
IRSIA - Institut pour l'Encouragement de la Recherche Scientifique dans l'Industrie et l'Agriculture [BE]
Available on ORBi :
since 07 April 2011

Statistics


Number of views
27 (1 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi