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Scientific conference in universities or research centers (Scientific conferences in universities or research centers)
Is the Hagberg Falling Number always linked to the a - amylase activity of wheat ?
Lenartz, Jonathan; Massaux, Carine; Sinnaeve, Georges et al.
2002
 

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Keywords :
alpha-amylase; hagberg; céréales
Disciplines :
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Agriculture & agronomy
Food science
Author, co-author :
Lenartz, Jonathan
Massaux, Carine;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Technologie des industries agro-alimentaires
Sinnaeve, Georges;  Centre wallon des recherches agronomiques de Gembloux
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Technologie des industries agro-alimentaires
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de Phytotechnie des régions tempérées
Dardenne, Pierre;  Centre wallon des recherches agronomiques de gembloux
Falisse, André
Deroanne, Claude
Language :
English
Title :
Is the Hagberg Falling Number always linked to the a - amylase activity of wheat ?
Publication date :
25 September 2002
Number of pages :
29-31
Event name :
3d European Symposium on Enzymes in Grain Processing
Event organizer :
Katholieke Universiteit Leuven
Event place :
Leuven, Belgium
Event date :
du 25 au 27 septembre 2002
Audience :
International
Available on ORBi :
since 24 March 2011

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