Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
9. Environnement - 2. La culture en association de froment et de légumineuses
Seutin, Benoit; Vancutsem, Françoise; Bodson, Bernard
2011In Livre Blanc: Céréales - Gembloux
 

Files


Full Text
9. Environnement - froment légumineuses.pdf
Publisher postprint (59.59 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
froment; légumineuse; culture en association
Disciplines :
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Environmental sciences & ecology
Agriculture & agronomy
Biotechnology
Author, co-author :
Seutin, Benoit ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Vancutsem, Françoise ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Language :
French
Title :
9. Environnement - 2. La culture en association de froment et de légumineuses
Publication date :
23 February 2011
Event name :
Livre Blanc Céréales - Gembloux
Event organizer :
Université de Liège - Gembloux Agro-Bio Tech
Centre Wallon de Recherches Agronomiques de Gembloux
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
23 février 2011
Main work title :
Livre Blanc: Céréales - Gembloux
Edition :
Edition février 2011
Pages :
13-18
Available on ORBi :
since 09 March 2011

Statistics


Number of views
81 (7 by ULiège)
Number of downloads
336 (15 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi