Article (Scientific journals)
Prediction of organoleptic and technological characteristics of pork meat by near infrared spectroscopy
Meulemans, A.; Dotreppe, Olivier; Leroy, Bernadette et al.
2003In Sciences des Aliments, 23 (1), p. 159-162
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Meulemans, A.
Dotreppe, Olivier ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Leroy, Bernadette ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Language :
English
Title :
Prediction of organoleptic and technological characteristics of pork meat by near infrared spectroscopy
Publication date :
2003
Journal title :
Sciences des Aliments
ISSN :
0240-8813
Publisher :
Lavoisier, Cachan, France
Volume :
23
Issue :
1
Pages :
159-162
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 12 March 2009

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