No full text
Contribution to collective works (Parts of books)
Influence of breed, diet and muscle on the fatty acid content in meat from young finished bulls
Cuvelier, Christine; Dotreppe, Olivier; Cabaraux, Jean-François et al.
2005In Indicators of milk and beef quality
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Cuvelier, Christine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences fonctionnelles > Pharmacologie, pharmacothérapie et toxicologie
Dotreppe, Olivier ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Cabaraux, Jean-François  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Ecologie et éthologie vétérinaires
Dufrasne, Isabelle  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Influence of breed, diet and muscle on the fatty acid content in meat from young finished bulls
Publication date :
2005
Main work title :
Indicators of milk and beef quality
Publisher :
Wageningen Academic Publishers, Wageningen, Netherlands
Edition :
Editors: J.F. Hoquette et S. Gigli
ISBN/EAN :
9076998485
Collection name :
EAAP publication N° 112
Pages :
409-418
Available on ORBi :
since 11 March 2009

Statistics


Number of views
56 (4 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi