No full text
Article (Scientific journals)
Les polysaccharides et leurs rôles dans les aliments.
Marbaise, M.; Michaux, M.; Paquot, Michel
1988In Alimentation, Diététique et Hygiène, 25, p. 47-54
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Marbaise, M.
Michaux, M.
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Language :
English
Title :
Les polysaccharides et leurs rôles dans les aliments.
Publication date :
April 1988
Journal title :
Alimentation, Diététique et Hygiène
ISSN :
0774-8094
Publisher :
Institut Paul Lambin. Section diététique, Bruxelles, Belgium
Volume :
25
Pages :
47-54
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 08 February 2011

Statistics


Number of views
46 (3 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi