Conference given outside the academic context (Diverse speeches and writings)
Les aspects nutritionnels de la betterave fourragère et son intégration dans les rations
Beckers, Yves
2010
 

Files


Full Text
Betteraves fourragères Laneuville 20 octobre 2010.pdf
Author postprint (1.54 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Betterave; Bovin; Ration; Alimentation
Abstract :
[fr] Présentation des principales caractéristiques de la betterave fourragère et des aspects positifs et négatifs de son intégration dans les rations des bovins
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Beckers, Yves  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
French
Title :
Les aspects nutritionnels de la betterave fourragère et son intégration dans les rations
Publication date :
20 October 2010
Number of pages :
15
Event name :
Autonomie en matière d'alimentation du bétail : la betterave fourragère
Event organizer :
CER Groupe, SPW - DGARNE
Event place :
Laneuville, Belgium
Event date :
20 octobre 2010
Available on ORBi :
since 02 February 2011

Statistics


Number of views
41 (4 by ULiège)
Number of downloads
44 (2 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi