No full text
Article (Scientific journals)
Les enzymes: produits de la biotechnologie pour l'agro-alimentaire.
Thonart, Philippe; Hubert, J. B.; Rikir, R. et al.
1989In Annales de Gembloux, 95, p. 225-235
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Microbiology
Biotechnology
Author, co-author :
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles - Bio-industries
Hubert, J. B.
Rikir, R.
Weber, Dominique ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech
Destain, Jacqueline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Bio-industries
Godefroid, J.
Language :
French
Title :
Les enzymes: produits de la biotechnologie pour l'agro-alimentaire.
Alternative titles :
[en] Enzymes: biotechnological products for food industry.
Publication date :
1989
Journal title :
Annales de Gembloux
ISSN :
0303-9099
Publisher :
Faculté des Sciences Agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
Volume :
95
Pages :
225-235
Available on ORBi :
since 20 January 2011

Statistics


Number of views
53 (7 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi