Article (Scientific journals)
Détermination des facteurs dynamisant l'activité d'abattage
Lebailly, Philippe
1986In Revue de l'Agriculture, 41 (n° 6, novembre-décembre), p. 1443-1453
Peer reviewed
 

Files


Full Text
Revue-de-l-agriculture_Détermination-des-facteurs-dynamisant-l-activité-d-abattage_1988.pdf
Publisher postprint (6.9 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
Analyse factorielle; Abattoir; Filière viande
Abstract :
[fr] Cet article tente de déterminer les éléments appartenant à la filière viande de boucherie susceptibles d'expliquer la répartition spatiale différenciée des abattages en Belgique.
Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Lebailly, Philippe  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Economie et développement rural
Language :
French
Title :
Détermination des facteurs dynamisant l'activité d'abattage
Publication date :
1986
Journal title :
Revue de l'Agriculture
ISSN :
0035-1296
Publisher :
Belgique. Ministère de l'Agriculture, Bruxelles, Belgium
Volume :
41
Issue :
n° 6, novembre-décembre
Pages :
1443-1453
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 18 January 2011

Statistics


Number of views
51 (6 by ULiège)
Number of downloads
142 (5 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi