Paper published in a journal (Scientific congresses and symposiums)
Effects of supplementation in Belgian Blue bulls finished at grass: animal performance, carcass and meat characteristic
Istasse, Louis; Clinquart, Antoine; Dufrasne, Isabelle et al.
1996In Animal Science, 62 (3), p. 653
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Keywords :
Bulls; Grass; Finishing; Carcass; Meat quality
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Dufrasne, Isabelle  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Van Eenaeme, Christian 
Language :
English
Title :
Effects of supplementation in Belgian Blue bulls finished at grass: animal performance, carcass and meat characteristic
Publication date :
1996
Event name :
Annual Meeting of the British Society of Animal Production
Event organizer :
British Society of Animal Production
Audience :
International
Journal title :
Animal Science
ISSN :
1357-7298
Publisher :
Cambridge University Press, Wallingford, United Kingdom
Volume :
62
Issue :
3
Pages :
653
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Available on ORBi :
since 14 January 2011

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