Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Technofonctionalité des lipides alimentaires
Danthine, Sabine
2010Les stratégies de réduction/ substitution des matières grasses
Peer reviewed
 

Files


Full Text
danthine technofonctionalité 01juillet2010.pdf
Author postprint (2.04 MB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Chemical engineering
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Technofonctionalité des lipides alimentaires
Publication date :
01 July 2010
Event name :
Les stratégies de réduction/ substitution des matières grasses
Event organizer :
Wagralim
Event place :
Jambes, Belgium
Event date :
1er juillet 2010
By request :
Yes
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 15 December 2010

Statistics


Number of views
57 (10 by ULiège)
Number of downloads
1182 (26 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi