Contribution to collective works (Parts of books)
Relationships between meat quality attributes and animal performance or carcass composition in Belgian Blue double muscled type bulls
Clinquart, Antoine; Hornick, Jean-Luc; Van Eenaeme, Christian et al.
1997In 43rd International Congress of Meat Science and Technology
 

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Keywords :
Meat quality; Animal performance; Carcass; Belgian Blue
Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Clinquart, Antoine ;  Université de Liège - ULiège > Département de sciences des denrées alimentaires > Technologie des denrées alimentaires
Hornick, Jean-Luc  ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Van Eenaeme, Christian 
Diez, Marianne ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Istasse, Louis ;  Université de Liège - ULiège > Département de productions animales > Nutrition des animaux domestiques
Language :
English
Title :
Relationships between meat quality attributes and animal performance or carcass composition in Belgian Blue double muscled type bulls
Publication date :
1997
Main work title :
43rd International Congress of Meat Science and Technology
Pages :
274-275
Available on ORBi :
since 07 December 2010

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