Reference : Influence of residual alpha-amylase activity on the pasting properties of extracted w...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/77125
Influence of residual alpha-amylase activity on the pasting properties of extracted wheat starch.
English
Lenartz, Jonathan [ > > ]
Sinnaeve, Georges [ > > ]
Massaux, Carine [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Sindic, Marianne mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Bodson, Bernard mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées >]
Falisse, André [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > > >]
Deroanne, Claude [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Dardenne, Pierre [ > > ]
Jun-2005
Yes
International
4th European symposium on enzyme in grain processing.
du 6 juin 2005 au 8 juin 2005
Nantes
France
http://hdl.handle.net/2268/77125

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
poster Lenartz.pdfAuthor postprint226.12 kBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.