Article (Scientific journals)
Genetic evaluation for milk fat composition in the Walloon Region of Belgium
Gengler, Nicolas; Vanderick, Sylvie; Arnould, Valérie et al.
2010In Interbull Bulletin, 42, p. 81-84
 

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Keywords :
milk fat; genetic; evaluation; matière grasse; génétique; évaluation
Disciplines :
Food science
Genetics & genetic processes
Animal production & animal husbandry
Author, co-author :
Gengler, Nicolas  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Vanderick, Sylvie  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Arnould, Valérie ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Soyeurt, Hélène  ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Zootechnie
Language :
English
Title :
Genetic evaluation for milk fat composition in the Walloon Region of Belgium
Alternative titles :
[fr] Evaluation génétique pour la composition en matière grasse en région wallonne
Publication date :
2010
Journal title :
Interbull Bulletin
ISSN :
1011-6079
eISSN :
2001-340X
Publisher :
International Bull Evaluation Service (Interbull), Uppsala, Sweden
Volume :
42
Pages :
81-84
Available on ORBi :
since 13 October 2010

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