Reference : Proteone analysis of the bovine milk fat globule : enhancement in the membrane purificat...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/73284
Proteone analysis of the bovine milk fat globule : enhancement in the membrane purification.
English
Vanderghem, Caroline mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Danthine, Sabine mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Deroanne, Claude [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Haubruge, Eric mailto [Université de Liège - ULg > Services administratifs généraux > Vice-Recteur de Gembloux Agro Bio Tech - Entomologie fonctionnelle et évolutive >]
De Pauw, E. [ > > ]
Francis, Frédéric mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Entomologie fonctionnelle et évolutive >]
15-May-2007
Yes
National
Organelle subproteonics and post-translational modifications
15 mai 2007
FNRS - Contact Group Proteonics (GCProt) and the Belgian Society of Biochemistry and Molecular Biology (BSBMB)
Bruxelles
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/73284

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Rheological properties of microfluidized oil-in-water emulsions stabilized by dairy components.pdfPublisher postprint923.3 kBView/Open

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