Reference : Proteome analysis of the bovine milk fat globule : enhancement in the membrane purificat...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/73283
Proteome analysis of the bovine milk fat globule : enhancement in the membrane purification.
English
Vanderghem, Caroline mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Danthine, Sabine mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
Deroanne, Claude [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires. > >]
Haubruge, Eric mailto [Université de Liège - ULg > Services administratifs généraux > Vice-Recteur de Gembloux Agro Bio Tech - Entomologie fonctionnelle et évolutive >]
Guillonneau, F. [ > > ]
De Pauw, E. [ > > ]
Francis, Frédéric mailto [Université de Liège - ULg > Sciences agronomiques > Entomologie fonctionnelle et évolutive >]
11-Oct-2007
No
National
BioForum - 11ème édition
11 octobre 2007
Ulg
Liège
Belgique
http://hdl.handle.net/2268/73283

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
Proteome analysis of the bovine milk fat glubule-enhancement in the membrane purification.pdfPublisher postprint963.1 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.