Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
La diminution des intrants dans la production des céréales
Roisin, Christian; Goffart, Jean-Pierre; Frankinet, Marc et al.
1999In Fumure et protection phytosanitaire des céréales
 

Files


Full Text
1999 Réduction d'intrants.pdf
Publisher postprint (44.97 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Keywords :
réduction des intrants; céréale; production céréales
Disciplines :
Phytobiology (plant sciences, forestry, mycology...)
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Roisin, Christian;  Centre de recherches agronomiques - CRA Gembloux
Goffart, Jean-Pierre;  Centre de recherches agronomiques - CRA Gembloux
Frankinet, Marc;  Centre de recherches agronomiques - CRA Gembloux
Meeùs, K.;  Centre de recherches agronomiques - CRA Gembloux
Salembier, Jean-François;  Centre de recherches agronomiques - CRA Gembloux
Latteur, Guy;  Centre de recherches agronomiques - CRA Gembloux
Falisse, André;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Phytotechnie des régions tempérées
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Sciences agronomiques > Phytotechnie des régions tempérées
Cartrysse, Christine;  A.P.P.O. asbl
Language :
French
Title :
La diminution des intrants dans la production des céréales
Publication date :
24 February 1999
Event name :
Livre Blanc Céréales - Gembloux
Event organizer :
Faculté des Sciences Agronomiques de Gembloux
Centre de recherches agronomiques de Gembloux
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
24 février 1999
Main work title :
Fumure et protection phytosanitaire des céréales
Collection name :
Edition février 1999
Pages :
1-14
Additional URL :
Available on ORBi :
since 22 September 2010

Statistics


Number of views
74 (5 by ULiège)
Number of downloads
52 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi