Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
L'HACCP dans la filière lait.
Belleflamme, Christel; De Schutter, Tine; Sindic, Marianne
2002In Productions animales et santé humaine.
 

Files


Full Text
l'HACCP dans la filière lait.pdf
Publisher postprint (5.45 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Life sciences: Multidisciplinary, general & others
Author, co-author :
Belleflamme, Christel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
De Schutter, Tine
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
L'HACCP dans la filière lait.
Publication date :
2002
Event name :
Septième Carrefour des Productions animales.
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
23 janvier 2002
By request :
Yes
Main work title :
Productions animales et santé humaine.
Pages :
99-106
Available on ORBi :
since 06 September 2010

Statistics


Number of views
109 (3 by ULiège)
Number of downloads
5 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi