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Unpublished conference/Abstract (Scientific congresses and symposiums)
Structuring effects of different lecithins on palm oil-based blends
Danthine, Sabine; Delacharlerie, Sophie; Flöter, Eckhard
2010101st AOCS Annual Meeting
Peer reviewed
 

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Research center :
ULiège-Gembloux Agro Bio Tech - Unité de TIAA
Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Delacharlerie, Sophie ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Flöter, Eckhard;  Unilever
Language :
English
Title :
Structuring effects of different lecithins on palm oil-based blends
Publication date :
18 May 2010
Event name :
101st AOCS Annual Meeting
Event organizer :
AOCS
Event place :
Phoenix, United States
Event date :
du 16 mai 2010 au 19 mai 2010
Audience :
International
Peer reviewed :
Peer reviewed
Name of the research project :
Optim'oils
Funders :
UE - Union Européenne [BE]
Available on ORBi :
since 03 September 2010

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