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Formulation of vegetal creams influence of oil kind on physicochemical properties.
Anihouvi, Prudent; Danthine, Sabine; Vanderghem, Caroline et al.
2007BioForum - 11ème édition
 

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Formulation of vegetal creams - influence of oil kind on physicochemical properties.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Anihouvi, Prudent ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Danthine, Sabine  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Vanderghem, Caroline ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Formulation of vegetal creams influence of oil kind on physicochemical properties.
Publication date :
11 October 2007
Event name :
BioForum - 11ème édition
Event organizer :
ULg
Event place :
Liège, Belgium
Event date :
11 octobre 2007
Available on ORBi :
since 03 September 2010

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