Poster (Scientific congresses and symposiums)
Valorisation in bread of dietary fibres from by-products of the agro-industries.
Roiseux, Olivier; Sindic, Marianne; Vanderbeke, E. et al.
2007C&E Spring Meeting "Consumer driven cereal innovation : where science meets industry"
 

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Valorisation in bread of diatery fibres from by-products of agro-industries.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Roiseux, Olivier
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Vanderbeke, E.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Valorisation in bread of dietary fibres from by-products of the agro-industries.
Publication date :
May 2007
Event name :
C&E Spring Meeting "Consumer driven cereal innovation : where science meets industry"
Event place :
Montpellier, France
Event date :
du 2 mai 2007 au 4 mai 2007
Audience :
International
Available on ORBi :
since 03 September 2010

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