Poster (Scientific congresses and symposiums)
Strategy for the qualitative and quantitative analysis of crop syrup containing enzymatically produced isomaltooligosaccharides know as emerging prebiotics.
Goffin, Dorothée; Blecker, Christophe; Malmendier, Yves et al.
2006Forum "Ingrédients, santé, bien-être"
 

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Strategy for the qualitative and quantitative analysis of crop syrup containing enzymatically produced I.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Goffin, Dorothée ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Malmendier, Yves
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Language :
English
Title :
Strategy for the qualitative and quantitative analysis of crop syrup containing enzymatically produced isomaltooligosaccharides know as emerging prebiotics.
Publication date :
December 2006
Event name :
Forum "Ingrédients, santé, bien-être"
Event place :
Vannes, France
Event date :
du 7 décembre 2006 au 8 décembre 2006
Audience :
International
Available on ORBi :
since 03 September 2010

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