Poster (Scientific congresses and symposiums)
On the understanding of the physical changes in inulin powder as a function of water activity.
Ronkart, Sébastien; Paquot, Michel; Goffin, Dorothée et al.
2006Forum "Ingrédients, santé, bien-être"
 

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On the understanding of the physical changes of inulin powder as a function of water activity.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Ronkart, Sébastien;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires.
Paquot, Michel ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Goffin, Dorothée ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Chimie biologique industrielle
Fougnies, C.
Van Herck, Jean-Claude
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
On the understanding of the physical changes in inulin powder as a function of water activity.
Publication date :
December 2006
Event name :
Forum "Ingrédients, santé, bien-être"
Event place :
Vannes, France
Event date :
du 7 décembre 2006 au 8 décembre 2006
Audience :
International
Available on ORBi :
since 03 September 2010

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