Poster (Scientific congresses and symposiums)
Efficiency of sieving or classification for dry fractionation of aot mills and beta-glucans enrichment.
Roiseux, Olivier; Vanderbeke, E.; Blecker, Christophe et al.
200813th ICC Cereal and Bread Congress - Cerworld 21st Cereals worldwilde in the 21st century : present and future.
 

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Efficiency of sieving or classifiaction for dry fractionation of oat mills and beta-glucans enrichment.pdf
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Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Roiseux, Olivier
Vanderbeke, E.
Blecker, Christophe ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Van Remoortel, Vinciane ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
English
Title :
Efficiency of sieving or classification for dry fractionation of aot mills and beta-glucans enrichment.
Publication date :
June 2008
Event name :
13th ICC Cereal and Bread Congress - Cerworld 21st Cereals worldwilde in the 21st century : present and future.
Event place :
Madrid, Spain
Event date :
du 15 juin 2008 au 18 juin 2008
Audience :
International
Available on ORBi :
since 03 September 2010

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