Reference : Extraction of ferulic acid, a natural antioxidant, for potential agro-industrial appl...
Scientific congresses and symposiums : Poster
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/71160
Extraction of ferulic acid, a natural antioxidant, for potential agro-industrial applications.
English
Barberousse, Hélène [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Roiseux, Olivier [ > > ]
Deroanne, Claude [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Blecker, Christophe mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
5-Mar-2008
Yes
National
Troisième symposium du Groupe de contact "Nutrition, alimentation et santé"
5 mars 2008
Gembloux
Belgqie
http://hdl.handle.net/2268/71160

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
Impact of pre-treatment processing on cereal by-products valorisation through enzymatic extraction of fe.pdfPublisher postprint829.02 kBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.