No full text
Collective work published as editor or director (Books)
Valorisation de l'amidon de blé: incidences des modalités de culture sur les propriétés techno-fonctionnelles
Sindic, Marianne; Massaux, Carine; Paridaens, A.-M. et al.
2009Presses agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Keywords :
amidon; blé
Disciplines :
Food science
Agriculture & agronomy
Biochemistry, biophysics & molecular biology
Editor :
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Technologie des Industries agro-alimentaires
Massaux, Carine;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Technologie des Industries agro-alimentaires
Paridaens, A.-M.
Lenartz, J.
Vancutsem, Françoise ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de Phytotechnie des régions tempérées
Bodson, Bernard ;  Université de Liège - ULiège > Gembloux Agro-Bio Tech > Unité de Phytotechnie des régions tempérées
Sinnaeve, Georges;  Centre wallon de recherches agronomiques
Language :
French
Title :
Valorisation de l'amidon de blé: incidences des modalités de culture sur les propriétés techno-fonctionnelles
Publication date :
2009
Publisher :
Presses agronomiques de Gembloux, Gembloux, Belgium
ISBN/EAN :
978-2-87016-102-9
Number of pages :
71
Funders :
MRW - Ministère de la Région wallonne [BE]
Available on ORBi :
since 02 September 2010

Statistics


Number of views
100 (13 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi