No full text
Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Le système HACCP : évolution de la législation alimentaire européenne.
Anceau, Christine; Sindic, Marianne; Deroannne, Claude
2004In Proceedings 4ème Congrès national d'hygiène alimentaire et de nutrition humaine.
Peer reviewed
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Life sciences: Multidisciplinary, general & others
Author, co-author :
Anceau, Christine ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroannne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Le système HACCP : évolution de la législation alimentaire européenne.
Publication date :
June 2004
Event name :
4ème Congrès national d'hygiène alimentaire et de nutrition humaine
Event place :
Sousse, Tunisia
Event date :
du 4 juin 2004 au 5 juin 2004
By request :
Yes
Audience :
International
Main work title :
Proceedings 4ème Congrès national d'hygiène alimentaire et de nutrition humaine.
Pages :
9-11
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 31 August 2010

Statistics


Number of views
102 (4 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi