Article (Scientific journals)
Corps étrangers et HACCP dans les PME : application au secteur pâtisserie sèche/biscuiterie.
de Biourge, Sandrine; Quenon, Nathalie; Sindic, Marianne
2006In Industries Alimentaires et Agricoles, 123 (4-5), p. 10-13
Peer reviewed
 

Files


Full Text
corps étrangers et HACCP dans les PME.pdf
Publisher postprint (3.93 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
de Biourge, Sandrine;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Quenon, Nathalie;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Corps étrangers et HACCP dans les PME : application au secteur pâtisserie sèche/biscuiterie.
Publication date :
2006
Journal title :
Industries Alimentaires et Agricoles
ISSN :
0019-9311
Publisher :
Association des Chimistes et Ingénieurs de Sucrerie, Paris, France
Volume :
123
Issue :
4-5
Pages :
10-13
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 31 August 2010

Statistics


Number of views
144 (4 by ULiège)
Number of downloads
9 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi