Paper published in a book (Scientific congresses and symposiums)
Caracterization del jambon belga de las ardenas.
Hannecart, François; Deroanne, Claude; Sindic, Marianne
2005In Abstracts du 3ème Congrès mondial du jambon sec
Peer reviewed
 

Files


Full Text
characterization of the belgian.pdf
Publisher postprint (2.69 MB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Hannecart, François;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
Spanish
Title :
Caracterization del jambon belga de las ardenas.
Publication date :
May 2005
Event name :
3ème Congrès mondial du jambon sec
Event place :
Teruel, Spain
Event date :
du 18 mai 2005 au 20 mai 2005
Audience :
International
Main work title :
Abstracts du 3ème Congrès mondial du jambon sec
Pages :
448-450
Peer reviewed :
Peer reviewed
Available on ORBi :
since 31 August 2010

Statistics


Number of views
117 (5 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi