Reference : Caracterization del jambon belga de las ardenas.
Scientific congresses and symposiums : Paper published in a book
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/70974
Caracterization del jambon belga de las ardenas.
Spanish
Hannecart, François [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Deroanne, Claude [Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires > >]
Sindic, Marianne mailto [Université de Liège - ULg > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires >]
May-2005
Abstracts du 3ème Congrès mondial du jambon sec
448-450
Yes
International
3ème Congrès mondial du jambon sec
du 18 mai 2005 au 20 mai 2005
Teruel
Espagne
http://hdl.handle.net/2268/70974

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Restricted access
characterization of the belgian.pdfPublisher postprint2.62 MBRequest copy

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.