No full text
Article for a general audience (Diverse speeches and writings)
L'HACCP en restauration collective en milieu hospitalier.
Duculot, Jacqueline; Vanwijnsberghe, Caroline; Sindic, Marianne
1998
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Duculot, Jacqueline;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Vanwijnsberghe, Caroline;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
L'HACCP en restauration collective en milieu hospitalier.
Publication date :
1998
Journal title :
Dieta
Issue :
16
Pages :
9-17
Available on ORBi :
since 29 August 2010

Statistics


Number of views
155 (2 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi