No full text
Poster (Scientific congresses and symposiums)
Amélioration de la qualité chez les artisans.
Duculot, Jacqueline; Vanwijnsberghe, Caroline; Sindic, Marianne
1999Quatrième Carrefour de productions animales.
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Author, co-author :
Duculot, Jacqueline;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Vanwijnsberghe, Caroline;  Faculté Universitaire des Sciences Agronomiques de Gembloux - FUSAGx > Unité de Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Language :
French
Title :
Amélioration de la qualité chez les artisans.
Publication date :
January 1999
Event name :
Quatrième Carrefour de productions animales.
Event place :
Gembloux, Belgium
Event date :
27 janvier 1999
By request :
Yes
Available on ORBi :
since 29 August 2010

Statistics


Number of views
87 (0 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi