Article (Scientific journals)
Effet d’une alimentation riche en fruits et légumes sur les taux plasmatiques en antioxydants et des marqueurs des dommages oxydatifs.
Pincemail, Joël; Degrune, F.; Voussure, Sylvain et al.
2007In Nutrition Clinique et Metabolisme, 21, p. 66-75
Peer Reviewed verified by ORBi
 

Files


Full Text
250.pdf
Publisher postprint (197.87 kB)
Download

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Surgery
Author, co-author :
Pincemail, Joël ;  Université de Liège - ULiège > Chirurgie cardio-vasculaire
Degrune, F.
Voussure, Sylvain ;  Université de Liège - ULiège > Secteur diététique
Malherbe, Christian ;  Université de Liège - ULiège > Secteur diététique
Paquot, Nicolas ;  Université de Liège - ULiège > Diabétologie,nutrition, maladies métaboliques
Defraigne, Jean-Olivier ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences cliniques > Chirurgie cardio-vasculaire et thoracique
Language :
French
Title :
Effet d’une alimentation riche en fruits et légumes sur les taux plasmatiques en antioxydants et des marqueurs des dommages oxydatifs.
Publication date :
2007
Journal title :
Nutrition Clinique et Metabolisme
ISSN :
0985-0562
eISSN :
1768-3092
Publisher :
Elsevier Science
Volume :
21
Pages :
66-75
Peer reviewed :
Peer Reviewed verified by ORBi
Commentary :
contact : <cardiovasc@chu.ulg.ac.be>
Available on ORBi :
since 15 August 2010

Statistics


Number of views
112 (23 by ULiège)
Number of downloads
2691 (25 by ULiège)

Scopus citations®
 
13
Scopus citations®
without self-citations
8
OpenCitations
 
9

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi