Article (Scientific journals)
Identification de la flore lactique du lait fermenté traditionnel tunisien (Lben) et évaluation des composés aromatisants
Ben Amor, K.; Cornelius, C.; Mahjoub, A. et al.
1998In Microbiologie hygiène alimentaire, 10/27, p. 31-36
 

Files


Full Text
benamor microb hyg ali 1998.pdf
Publisher postprint (243.88 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Food science
Microbiology
Author, co-author :
Ben Amor, K.
Cornelius, C.
Mahjoub, A.
Thonart, Philippe ;  Université de Liège - ULiège > Département des sciences de la vie > Biochimie et microbiologie industrielles - Bio-industries
Language :
French
Title :
Identification de la flore lactique du lait fermenté traditionnel tunisien (Lben) et évaluation des composés aromatisants
Publication date :
1998
Journal title :
Microbiologie hygiène alimentaire
Volume :
10/27
Pages :
31-36
Available on ORBi :
since 29 July 2010

Statistics


Number of views
150 (4 by ULiège)
Number of downloads
3 (1 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi