Article (Scientific journals)
Sécurité des aliments, HACCP et traçabilité
Anceau, Christine; Sindic, Marianne; Deroanne, Claude
2005In Troupeaux et Cultures des Tropiques, VI (Année III), p. 54-57
 

Files


Full Text
Preprint_Anceau_et_al_2005_Troupeaux_Cultures.pdf
Author preprint (74.16 kB)
Request a copy

All documents in ORBi are protected by a user license.

Send to



Details



Disciplines :
Animal production & animal husbandry
Food science
Author, co-author :
Anceau, Christine ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Sindic, Marianne  ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Deroanne, Claude
Language :
French
Title :
Sécurité des aliments, HACCP et traçabilité
Publication date :
2005
Journal title :
Troupeaux et Cultures des Tropiques
Publisher :
Centre Agronomique et Vétérinaire Tropical, Kinshasa, Congo - Brazzaville
Volume :
VI
Issue :
Année III
Pages :
54-57
Available on ORBi :
since 06 July 2010

Statistics


Number of views
72 (0 by ULiège)
Number of downloads
1 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi