No full text
Book published as author, translator, etc. (Books)
Qualité des fourrages en Région Wallonne
Decruyenaere, Virginie; Agneessens, Richard; Toussaint, Bernard et al.
2008REQUASUD
 

Files


Full Text
No document available.

Send to



Details



Disciplines :
Agriculture & agronomy
Author, co-author :
Decruyenaere, Virginie
Agneessens, Richard
Toussaint, Bernard
Anceau, Christine ;  Université de Liège - ULiège > Chimie et bio-industries > Technologie des industries agro-alimentaires
Goffaux, Marie-Julie
Oger, Robert
Language :
French
Title :
Qualité des fourrages en Région Wallonne
Publication date :
2008
Publisher :
REQUASUD
Number of pages :
32
Funders :
SPW - Service Public de Wallonie [BE]
Available on ORBi :
since 06 July 2010

Statistics


Number of views
159 (16 by ULiège)
Number of downloads
0 (0 by ULiège)

Bibliography


Similar publications



Contact ORBi