Reference : FOOD INTERACTIONS : EFFECTS ON HEALTH, CONSUMER PERCEPTION ANDIMPACT ON AGRO-FOOD IND...
Reports : External report
Life sciences : Food science
http://hdl.handle.net/2268/64561
FOOD INTERACTIONS : EFFECTS ON HEALTH, CONSUMER PERCEPTION ANDIMPACT ON AGRO-FOOD INDUSTRIES, “FOODINTER”
English
Mormont, Marc mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences et gestion de l'environnement > Socio-économie, Environnement et Développement >]
Muller, Marc mailto [Université de Liège - ULg > Département des sciences de la vie > GIGA-R : Biologie et génétique moléculaire >]
Maghuin-Rogister, Guy mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Département de sciences des denrées alimentaires >]
Scippo, Marie-Louise mailto [Université de Liège - ULg > Département de sciences des denrées alimentaires > Analyse des denrées alimentaires >]
Van Der Heiden, Edwige mailto [Université de Liège - ULg > > Centre d'ingénierie des protéines >]
Ribonner, Laurence [ > > ]
Larondelle, Yvan [ > > ]
Schneider, Yves-Jacques [ > > ]
Callebaut, Alfons [ > > ]
Pussemier, Luc [ > > ]
De Voghel, Simon [ > > ]
Covacci, Adrian [ > > ]
Nobels, Ingrid [ > > ]
Robens, Johan [ > > ]
De Saeger, Sarah [ > > ]
DianaDimavungu, José [ > > ]
2009
Belgian Science Policy
66
FOODINTER : SD/AF/04A, Final Report Phase 1
Research Programme Science for a Sustainable Development, Belgian Science Policy
http://hdl.handle.net/2268/64561

File(s) associated to this reference

Fulltext file(s):

FileCommentaryVersionSizeAccess
Open access
FOODINTER_FinRep_Phase1_DEF.pdfPublisher postprint1.66 MBView/Open

Bookmark and Share SFX Query

All documents in ORBi are protected by a user license.